Nyheder Metal Himmerland

ugebrevet a4

UgebrevetA4.dk

Ugebrevet A4

Stor deltagelse i medlemsarrangement

 

LO-Mariagerfjord havde rekordtilslutning til møde

LO-Mariager Fjord havde så stor tilslutning til sit arrangement om hemmeligheden bag at huske … og hvorfor glemmer vi, at mødet måtte flyttes fra Medborgerhuset til Multisalen i Hobro Idrætscenter.

-     Ikke færre end 250 medlemmer med pårørende fik en god aften med foredragsholder og tryllekunstner Ole Larsen, fortæller bestyrelsesmedlem i LO-Mariagerfjord, Alex Pedersen. Vi har aldrig oplevet en lignende tilstrømning til et arrangement.

Alex Pedersen bød velkommen til denne aktivitetsaften, der var et led i LO`s kampagne ER DU OK.

 

Ole Larsen som gav en række eksempler på, hvordan man bedre kan huske og eksempler på, hvorfor vi ofte glemmer. Det handler rigtig meget om at holde fokus på en ting af gangen, og ikke have for mange ting kørende i hovet på samme tid.

Ole Larsen fremhævede også eksempler på billeder, som vi opfatter meget forskelligt. Der blev vist korte filmklip, hvor deltagerne på forhånd blev tildelt opgaver på hændelser, som skulle tælles og registreres. Efterfølgende blev publikum bekendt med mange hændelser på filmen, som blev overset, fordi koncentration og fokus var 100% på den tildelte opgave i filmklippene.

Der var prøver og leg på husketeknikker kombineret med tal, bogstavrækkefølge og navne, som ind i mellem var rimelig avancerede.

Samtidig blev deltagerne orienteret om den danske arbejdsmarkedsmodel, og om de ni fagforeninger, der udgør en godt samarbejdet i LO-Mariagerfjord. De har indgået gode fælles aftaler med Jobcentre og kommuner om den bedste behandling af medlemmer, som er blevet ramt af arbejdslønshed og sygdom.

De ni samarbejdende lokale fagforeninger i LO-Mariagerfjord er Ejendomsfunktionærernes Fagforening, Dansk El-Forbund, Socialpædagogerne, Dansk Metal, HK, FOA, NNF-Fødevare Forbundet, Teknisk Landsforbund og 3F.

 

 

 

Søg

Nyheder Avisen DK

Avisen.dk

Nyheder fra Avisen.dk

3F nyheder

Nyheder

Daglige nyheder om dit job og arbejdsliv.
fclk.jpg